Poolse Bouwfirma verricht ook behangwerkzaamheden! Schakel ons in om een mooie en warme sfeer te creëren in uw woning. Behang is makkelijk te vervangen wanneer u iets anders wilt. Hierdoor is afwisseling met de jaren mogelijk. Er is behang van papier of kunststof. Deze kunnen weer onderverdeeld worden in verschillende groepen. Wanneer u een keuze maakt is het belangrijk dat u kijkt naar de eigenschappen. Niet alles is geschikt voor elke kamer. Elk soort heeft zijn eigen voor- en nadelen. We helpen u graag bij het kiezen van behang. Wanneer u kiest voor Poolse Bouwfirma, kiest u ook voor kwaliteit!

Papierbehang

Papierbehang wordt vaak gebruikt voor de wand. Het is makkelijk te verwijderen waardoor het mogelijk is om vaker van behang te wisselen. Ondanks dat het makkelijk te verwijderen is gaat het lang mee. Papierbehang laat de muur ademen waardoor er minder snel blazen ontstaan. Het is in allerlei verschillende kleuren, patronen en structuur verkrijgbaar.

 

Kunststof

Er zijn diverse soorten kunststofbehang. Elk soort heeft zijn eigen voordeel waardoor ze geschikt zijn voor verschillende ruimtes. Onze vakkundige behangers adviseren u graag over welk behang het meest geschikt is voor de ruimte.

 

Vinylbehang

Vinylbehang is bestand tegen vocht. Hierdoor is dit behang geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken. De meeste vinyl behang zijn afwasbaar, sterk en scheurvrij.

 

Vliesbehang

Vliesbehang is een klassieke behangsoort. Het is gemaakt uit vezelmateriaal. Het heeft een papier of vinyl toplaag en is makkelijk en snel te verwijderen. Ideaal voor als u van afwisseling houdt en vaker het behang wilt vernieuwen. Bovendien kan het op de muur worden aangebracht zonder een al te lange wachttijd. Hierdoor duurt het behangen niet al te lang. Het behang laat waterdamp door zodat de muren niet beschimmelen. Bovendien is het moeilijk ontvlambaar en scheurt het niet snel.

 

Glasweefselbehang

Glasweefselbehang is gemaakt van stukjes glasvezel. Het is zeer geschikt voor vochtige ruimtes en beschermt uw muren. Het kan zelfs versterkend werken als het pleisterwerk van uw muur niet goed is. Bovendien is het goed schoon te maken en u kan er overheen verven. Glasvezelbehang bestaat uit diverse structuren en is brandvertragend.

Naast behangen kunt u ook kiezen voor stucwerk of schilderwerk. Bovendien werken we ook veel aan renovatie projecten zoals diverse dakwerk.

 

Kies voor Poolse Bouwfirma

Poolse Bouwfirma is het betrouwbare bedrijf, niet alleen voor behangen, maar voor alle klussen in en rondom uw huis. Zoals parket of laminaat leggen en timmerwerk. Ons team bestaat uit vakmannen die specialist zijn op diverse gebieden. We werken efficiënt waardoor de klus niet alleen snel uitgevoerd wordt, maar ook nauwkeurig! Vraag nu uw offerte voor behangen aan!

behangen
Papierbehang
behangen
Kunststof behang
glasweefsel behang
Glasweefsel behang