Houten constructies

Onze bouwvakkers maken de stevigste constructies van hout! Het is duurzaam en goed te bewerken. Bovendien is het sterk en veelzijdig. De houten constructies worden opgebouwd uit houten balken, planken of palen. Er zijn diverse houtsoorten mogelijk. Onze vakmensen weten wat het meest geschikt is. Houten constructies kunnen met de juiste houtsoort zowel binnen als buiten worden toegepast.

De constructies kunnen prefab zijn of op de locatie worden gebouwd. We produceren houtconstructies voor huizen. Maar ook voor aan- en uitbouw. Bijvoorbeeld voor een nieuwe garage, dakkapel, trap, veranda etc. Want niet alleen bouwen we de constructie, maar het is ook mogelijk om ons in te schakelen voor diverse timmerwerk. Zo kunnen we bijvoorbeeld dakbedekking plaatsen of dakramen. Daarnaast houden we ons ook bezig met het interieur. Geen klus te moeilijk voor onze bouwvakkers!

houten constructies

Voordelen

Houten constructies die goed onderhouden worden kunnen erg lang mee. Het voordeel van hout is dat het vrijwel overal toepasbaar is door het geringe gewicht. Het is een milieu bewust product. De grondstof wordt verkregen door een natuurlijk proces. Het is zeer geschikt als constructiemateriaal door de natuurlijke eigenschappen.

Een toegevoegde waarde van hout is de natuurlijke sfeer. Het is nostalgisch, geeft warmte en het ademt. Houtskeletbouw-woningen zijn sneller opgewarmd dan wanneer ze gemaakt zijn van beton of steen. Bovendien houden ze de warmte langer vast. Ook is houtskeletbouw de oplossing voor aardbevingsbestendig wonen. Tijdens het monteren van prefab hebben we minder last van weersomstandigheden. Hierdoor kunnen we het element sneller plaatsen.

Prefab

Prefab houdt in dat we de constructie in de werkplaats of fabriek maken. Vervolgens worden ze gemonteerd door onze vakmensen. De houtconstructies kunnen worden voorzien van diverse dakbedekking zoals dakpannen, riet, aluminium etc.

Een specifieke voordeel van prefab is dat het zeer goed kan worden toegepast met traditionele bouw of renovaties. U bent nog vrij in de keuze voor materialen aan de buitenkant. Wij geven u ook de mogelijkheid om materialen te combineren.
Steeds vaker wordt aan- en opbouw voorzien van prefab houtskeletsbouw. Een groot voordeel hiervan is dan de kortere bouwtijd. De houtconstructie hoeft niet meer op locatie gemaakt te worden. Onze vakmensen hoeft het alleen nog te monteren.

Het team van Poolse Bouwfirma bestaat uit echte vakmensen met jarenlange ervaring. We zorgen voor kwaliteit en werken efficiënt!

Kies voor Poolse Bouwfirma

Poolse Bouwfirma is het betrouwbare bedrijf, niet alleen voor constructiewerkzaamheden, maar voor alle klussen in en rondom uw huis. Zoals renovatie/verbouw van daken en schilderwerk. Ons team bestaat uit vakmannen die specialist zijn op diverse gebieden. We werken efficiënt waardoor de klus niet alleen snel uitgevoerd wordt, maar ook nauwkeurig! Vraag nu uw offerte voor constructiewerkzaamheden aan!