Het afwerken van het interieur kan op verschillende manieren. Een aantal werkzaamheden van ons zijn:

Stucwerk

Omdat er zoveel verschillende soorten stucwerk zijn kunnen wij ons voorstellen dat de juiste keuze maken hierop niet gemakkelijk is. Wij geven u op de pagina informatie over welke soorten stucwerk er beschikbaar zijn.

 

Schilderwerk (binnen en buiten)

Er zijn diverse redenen om opnieuw te gaan verven. De oude verf kan loslaten of u wilt uw huis een nieuw en fris uiterlijk geven. Maar niet alleen laat het uw huis er weer verzorgd eruit zien. Het bied ook bescherming tegen slijtage, vocht en schimmels.

 

Behangen

Behang geeft een mooie en warme sfeer aan uw woning en maakt het huis compleet. Bovendien kan het makkelijk vervangen worden wanneer u iets anders wilt. Hierdoor is afwisseling met de jaren mogelijk.

Metselwerk

U kunt ons inschakelen voor allerlei metselwerk. Naast metselwerk verrichten we ook tegelwerk. Het is een mooie en praktische oplossing voor de inrichting van uw woning.

 

Parket en laminaat

Kiezen tussen parket en laminaat kan vaak lastig zijn. Op de pagina geven wij u informatie over het verschil tussen parket en laminaat. Bij zowel laminaat en parket is een goede ondervloer zeer belangrijk.

 

Tegels zetten

Tegels zijn een mooie en praktische oplossing voor vochtige ruimtes. Denk hierbij aan de keuken, badkamer of wc. Bovendien zijn ze in diverse motieven, dessins en kleuren verkrijgbaar.