Poolse Bouwfirma is de juiste keuze als u opzoek bent naar een bedrijf die dakramen kan plaatsen of vervangen! We zorgen voor een snelle maar vakkundige afronding. We bieden echte vakwerk waar u jarenlang plezier van heeft!

 

Montage van dakramen

Dakramen geven meer licht op uw zolder. Ze zijn de oplossing voor schuine wanden en geven het gevoel alsof de ruimte groter is. Bij ons heeft u keuze uit diverse dakramen.

 

Openslaande ramen

De ramen opent u aan de zijkant naar binnen of buiten. Het openslaande raam kan 180 graden om zijn as draaien. Vaak zijn ze ook op een bepaalde stand vast te zetten.

 

Wentelend dakraam (tuimelraam)

De meest bekende is een wentelend dakraam. Ze vallen naar binnen toe open. Het is zeer geschikt voor ruimtes met een laag plafond. Wanneer u het raam opent heeft u volledig zicht over de omgeving. Er zit een hendel aan de bovenkant van het raam. Wanneer u eraan trekt gaat de bovenkant naar binnen toe open. Waardoor de onderkant naar buiten openzwaait. De tuimelas zit in het midden van het raam. Hierdoor heeft de mogelijkheid om nog een meubel onder het venster te plaatsen. Het raam kan 180 graden worden gedraaid door de scharnier om de centrale as.

 

Valraam

Valramen zijn aan de bovenkant te openen. Het raamkozijn valt naar binnen open. Vaak hebben deze ramen een dubbele functie. Ze kunnen ook gebruikt worden als openslaande raam die naar binnen open klapt.

 

Uitzetramen

Er zijn diverse soorten uitzetramen met verschillende functies. Vaak worden ze gebruikt in kleine ruimtes. De ramen zijn te openen aan de onderkant, waardoor ze naar buiten toe open klappen.

 

Platdakvenster

Het platdakvenster wordt vaak geplaatst wanneer het niet mogelijk is om via de zijmuren daglicht te krijgen.

 

Kies voor Poolse Bouwfirma

Poolse Bouwfirma is het betrouwbare bedrijf, niet alleen voor montage van dakramen of deuren, maar voor alle klussen in en rondom uw huis. Zoals constructiewerkzaamheden en stucwerk Ons team bestaat uit vakmannen die specialist zijn op diverse gebieden. We werken efficiënt waardoor de klus niet alleen snel uitgevoerd wordt, maar ook nauwkeurig! Vraag nu uw offerte aan!

Montage van deuren

Onze vakmensen monteren ook deuren. Er zijn stompe deuren en opdekdeuren. Een stompe deur valt in zijn geheel in het kozijn. Vaak zijn dit buitendeuren. Een opdekdeur valt gedeeltelijk in het kozijn. Het voordeel hiervan is dat het minder tocht doorlaat. Wanneer nodig is wordt de deur ingekort zodat alles goed aansluit. Het is mogelijk om zelf te bepalen hoe de deur open moet draaien.

Wilt u een dakraam laten plaatsen, maar ook gelijk dakbedekking? Schakel ons in! We houden ons bezig met dakrenovatie en ander timmerwerk.

 

 

montage deuren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

montage deuren