parket en laminaatLaminaat en parket leggen valt onder een van onze specialiteiten!
Kiezen tussen parket en laminaat kan vaak lastig zijn. Maar wij kunnen het stukken makkelijker voor u maken! Bij zowel laminaat en parket is een goede ondervloer zeer belangrijk. De juiste ondervloer vermindert het contact- en loopgeluid. Maar parket blijft relatief gehoriger dan laminaat. Voor beide vloeren geldt dat het niet verstandig is om het nat te laten worden. De vocht trekt in tussen de planken, dit heeft als gevolg dat de planken krom trekken.

Wanneer u wenst om het parket of laminaat te combineren met vloerverwarming, heeft u het juiste bedrijf gekozen! Poolse Bouwfirma is op de hoogte wat er wel en niet mogelijk is. Het is niet standaard dat het gecombineerd kan worden, maar het is wel mogelijk. Er zijn speciale laminaatvloeren die geschikt zijn voor vloerverwarming. Deze leggen we graag voor u! We zorgen ervoor dat de vloer strak gelegd is en betaalbaar!

Parket

Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in het leggen van parket, maar ook denken we met u mee! We weten welk houtsoort het beste geschikt is.

Parket is gemaakt van natuurlijk hout en heeft een robuuste en warme uitstraling. Wanneer er slijtage optreed is het mogelijk om het parket te renoveren. Na verloop van tijd kan het opnieuw geschuurd en geolied worden. Hierdoor ziet het parket er weer netjes en verzorgd uit.

Parket kan gemaakt worden uit diverse houtsoorten. Denk hierbij aan eik, beuk, esdoor etc. Echter vraagt het wel om regelmatig onderhoud. Door de juiste bescherming blijft het parket er goed uitzien. Welk product u moet gebruikt hangt af van het houtsoort. Er zijn diverse vernissen, oliën en boenwasmiddelen verkrijgbaar. Parket kan het best schoon gemaakt worden met een stofzuiger.

Laminaat

Laminaat bestaat uit 4 lagen. De balanslaag, kernlaag, decoratieve laag en bovenlaag. De decoratieve laag bepaalt de uitstraling. Het bestaat uit bedrukt gelamineerd papier met een bovenlaag die de duurzaamheid van de vloer bepaalt. Na verloop van tijd gaat deze laag slijten. Dit repareren we graag voor u! We kunnen de planken vervangen of beschadigingen wegwerken. Om onnodige beschadigingen te voorkomen raden we aan om meubelen te voorzien van viltdoppen.

De levensduur van laminaat kan erg verschillen maar het is makkelijk te onderhouden. Regelmatig onderhoud met een vochtige dweil en schoonmaakmiddel is voldoende. Maar pas op met overvloedig water. Ook kunt u de vloer stofzuigen.

Behalve parket of laminaat leggen kunnen we ook voor u tegels zetten. Dit kan in de badkamer of keuken, maar ook in uw tuin.

Kies voor Poolse Bouwfirma

Poolse Bouwfirma is het betrouwbare bedrijf, niet alleen voor het leggen van parket of laminaat, maar voor alle klussen in en rondom uw huis. Zoals schilderwerk of behangen Ons team bestaat uit vakmannen die specialist zijn op diverse gebieden. We werken efficiënt waardoor de klus niet alleen snel uitgevoerd wordt, maar ook nauwkeurig! Vraag nu uw offerte voor het leggen van parket of laminaat aan!