Pools klussenbedrijf

dak bouwen

Pools klussenbedrijf staat klaar voor al uw klussen

Een Pools klussenbedrijf voor al uw klussen in huis? Schakel dan de Poolse Bouwfirma in. Wij zijn een jong klussenbedrijf uit Polen met veel ervaring in de bouwsector. Wij hebben inmiddels vele bouwprojecten afgerond en bieden onze diensten aan tegen scherpe prijzen. Zowel aannemers als particulieren kunnen terecht bij ons Poolse klussenbedrijf.

Heeft u veel klussen die nog gedaan moeten worden? En kunt u wel wat hulp gebruiken? Ons Poolse klussenbedrijf heeft vakmensen in dienst met verstand van zaken. Of het nu gaat om de installaties van keukens, het betegelen van badkamers, het stucen van muren of het leggen van vloeren: Bij ons bent u aan het juiste adres. Onze Poolse medewerkers spreken Nederlands, waardoor u op een goede manier kunt communiceren tijdens de uitvoering van het werk door ons Pools klussenbedrijf.

Flexibele werktijden Pools klussenbedrijf

De medewerkers van ons klussenbedrijf uit Polen staan van maandag tot en met zaterdag voor u klaar. Zo kunnen wij goed doorwerken en bent u snel klaar met uw verbouwing, renovatie of project. Het tarief dat wij als Pools klussenbedrijf rekenen is afhankelijk van de opdracht, maar u kunt denken aan 12 tot 22 euro per uur excl. BTW. Uiteraard is ons Pools klussenbedrijf een officieel bedrijf, dat gevestigd is in Polen. Wij werken echter wel met Nederlandse facturen en dragen ook BTW af in Nederland.

Wanneer u ons Pools klussenbedrijf in wilt huren, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.