Schakel ons in voor renovatie en verbouw van daken! We werken vakkundig en snel. Door onze kennis kunnen we voor u inschatten welke dakklus er nodig is. Een dak reparatie, dakrenovatie of een compleet nieuw dak. Vervolgens gaan onze gekwalificeerde Poolse werknemers aan de slag aan uw dak.

Wanneer het om kleine gebreken gaat is een dakreparatie al snel voldoende. Denk hierbij aan verschoven dakpannen of kleine scheuren in de dakbedekking. Wanneer deze op tijd worden gezien, kan het opgelost worden met een dakreparatie. Wacht hiermee niet te lang, want het kan de dakconstructie aantasten.

Dakrenovatie

Wanneer er schade is op een groot gedeelte van het dakoppervlak is een dakrenovatie verstandig. De dakbedekking wordt door ons gedeeltelijk of volledig vervangen. Uw dak wordt weer jarenlang beschermd! Als er te lang gewacht wordt met de dakrenovatie kan de dakconstructie zwaar aangetast worden. Oude dakpannen nemen vocht op, waardoor het klam wordt in huis en vochtig. Naast de renovatie kunnen we ook het dak verbouwen voor u of een compleet nieuw dak plaatsen. Inclusief dakconstructie wanneer nodig. We zijn inzetbaar voor al uw projecten!

dakrenovatie

Daklekkage

Wij verhelpen uw daklekkage zo snel mogelijk! Schakel ons in om verdere problemen aan uw dak te voorkomen. We gaan opzoek naar de oorzaak en nemen de juiste maatregelen om het op te lossen. Hoofdzakelijk wordt daklekkage veroorzaakt door wisselende weersomstandigheden. Maar de oorzaak van daklekkage kan erg verschillend zijn, het ligt eraan wat voor type dak u heeft. Een verstopte afvoer, schoorsteen, verschoven dakpannen en de dakgoot zijn belangrijke factoren wanneer het gaat om daklekkage.

 

Vergunning

Er is geen vergunning nodig voor het vervangen van uw dakbedekking. Ook niet als u kiest voor ander materiaal. Wel is er een vergunning nodig wanneer de draagconstructie van het dak wordt aangepast. Of een uitbreiding in de hoogte, breedte of dikte van de woning. De vergunning kunt u aanvragen bij uw gemeente. Houdt er rekening mee dat een vergunning aanvragen enkele weken in beslag kan nemen. Weet u niet zeker of u een vergunning moet aanvragen? Dan kan u het bij ons of de gemeente navragen.
Wanneer een dakrenovatie nodig is, dan is de kans groot dat u in een oude woning woont. Veel gemeentes geven subsidies voor duurzame maatregelen. Zoals het vervangen van dakbedekking en isolatie. U kunt controleren of de subsidie ook in uw gemeente geldt.

Naast renovatie of verbouw van daken zijn we ook gespecialiseerd in dakbedekking. Met in het bijzonder rieten dakbedekking. Ook is het mogelijk om door ons dakramen te laten plaatsen.

 

Kies voor Poolse Bouwfirma

Poolse Bouwfirma is het betrouwbare bedrijf, niet alleen voor dakwerk, maar voor alle klussen in en rondom uw huis. Zoals constructiewerkzaamheden of diverse timmerwerk. Ons team bestaat uit vakmannen die specialist zijn op diverse gebieden. We werken efficiënt waardoor de klus niet alleen snel uitgevoerd wordt, maar ook nauwkeurig! Vraag nu uw offerte voor dakwerk aan!