Is uw huis toe aan nieuw schilderwerk, of moet er nog schilderwerk gebeuren? Wij laten uw huis er weer fris eruit zien! De verflaag is niet alleen mooi, maar ook biedt ook bescherming tegen slijtage, vocht en schimmels. We schilderen zowel aan de binnenkant als buitenkant. We hebben gekwalificeerde Poolse schilders in dienst, die al veel ervaring hebben opgebouwd. Bij Poolse Bouwfirma bent u aan het juiste adres op gebied van schilderwerk! Onze schilders verstaan hun vak en zijn specialist op gebied van schilderen.

schilderwerk binnen

Schilderwerk binnen

Schilderwerk aan de binnenkant zorgt voor een mooie uitstraling in uw huis. Ook biedt het bescherming. Door de verf gaat het materiaal langer mee. Ook zorgt het ervoor dat vocht niet intrekt. In vochtgevoelige kamers ontstaat eerder schimmels. Denk hierbij aan badkamers of kelders. Wij weten wat ervoor nodig is om het materiaal langer mee te laten gaan en schimmels zo veel mogelijk te voorkomen. Een verflaag kan een beschermende functie hebben. Bij binnen schilderwerk kunt u denken aan binnenmuren, plafonds, trappen, deuren etc.

Voor elke ruimte en materiaal is er een geschikte verfsoort. De verf dat gebruikt wordt voor een badkamer is anders dan verf voor de woonkamer. In een badkamer is het namelijk belangrijk dat er sterke vocht- en schimmelwerende verf wordt gebruikt. Onze vakkundige schilders weten precies wat voor verf geschikt is voor de klus!

 

Schilderwerk buitenschilderwerk buiten

De verf voor aan de buitenkant heeft andere eisen dan binnen. Buiten is er sprake van wisselende omstandigheden. Onder buiten schilderwerk valt deuren, kozijnen, buitenmuren, schuttingen, dakkapel en tuinhuis of schuur. Door goede verf aan de buitenkant zullen houten kozijnen minder snel rotten, waardoor de levensduur wordt verlengt. Door Poolse Bouwfirma in te schakelen bent u gegarandeerd van eersteklas schilderwerk!

Wanneer het goed wordt onderhouden heeft u minder kans dat vocht intrekt in uw woning. Naast dat het bescherming biedt, vinden we de afwerking ook belangrijk. De buitenkant van uw huis is wat mensen als eerste zien. We laten uw huis weer stralen met een nieuwe laag verf. Poolse Bouwfirma biedt u uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Naast schilderwerk is ook stucwerk of behangen mogelijk. Maar we houden ons niet alleen bezig met het interieur, we zijn ook gespecialiseerd in renovatie.

 

Kies voor Poolse Bouwfirma

Poolse Bouwfirma is het betrouwbare bedrijf, niet alleen voor schilderwerk, maar voor alle klussen in en rondom uw huis. Zoals metselwerk of tegels zetten. Ons team bestaat uit vakmannen die specialist zijn op diverse gebieden. We werken efficiënt waardoor de klus niet alleen snel uitgevoerd wordt, maar ook nauwkeurig! Vraag nu uw offerte voor schilderwerk aan!