stucwerkSchakel ons in voor al uw stucwerk klussen! Omdat er zoveel verschillende soorten stucwerk zijn kunnen wij ons voorstellen dat de juiste keuze maken hierop niet gemakkelijk is. Wij geven u op deze pagina informatie over welke soorten stucwerk er beschikbaar zijn. U zult ook zien hoe de verschillende soorten eruitzien.
Al de verschillende afwerkingen voor wand en plafond die hieronder besproken worden kunnen wij uitvoeren. Bovendien doen we dit voor de meest scherpe prijzen. Poolse Bouwfirma is het geschikte bedrijf voor al uw stucwerk!

 

Reparatie

Is uw stucwerk beschadigd? We doen ook aan reparaties! Kleine scheurtjes komen wel eens voor, deze kunnen we voor u snel en vakkundig wegwerken. Grote scheuren of gaten is ook voor ons geen probleem. Na verloop van tijd kunnen beschadigingen ontstaan.
Het is dan niet altijd nodig om opnieuw te stucen. Reparatie is mogelijk voor muren, plafonds en hoeken.
We helpen u graag om het stucwerk weer als nieuw eruit te laten zien!

 

Gipsplaten afwerken:

In de meeste gevallen is de afwerking van een gipsplaat glad. Maar het is ook mogelijk om een sierpleister zoals spachtelputz
als afwerking te gebruiken. Bij gipsplaten is het mogelijk om alle verschillende soorten stuc aan te brengen.

Stucwerk soorten

Als afwerking kunnen er diverse soorten stucwerk gekozen worden. Daarom leggen we kort de verschillen uit, zodat u de voor- en nadelen kan doornemen voordat u een keuze maakt.

 

Spachtelputz:Spachtelputz

De gestructureerde afwerking van de spachtelputz met een korrel van 0,5 mm tot aan 2 mm is erg hard. Spachtelputz zal niet snel beschadigen en is erg scherp van structuur. U zou uw arm kunnen bezeren als u erlangs zou schaven.

 

Latex spuiten:latex spuiten

De latex afwerking wordt gespoten en is met verf behandelt. De afwerking is glad en strak en kan in elke kleur die u wilt. Het latex spuitwerk is ten opzichte van de spachtelputz wel wat besmettelijker.

 

Spuitwerk (verf, spack of gips):spuitwerk

Spuitwerk kan in elke gewenste korrel grote en kleur (uitzondering spackspuitwerk: korrel tussen 1 en 3 mm dikte). Ook het spuitwerk is ten opzichte van de spachtelputz wat besmettelijker, maar niet zo scherp.

 

Pleisterwerk:pleisterwerk

Pleisterwerk, ook wel glad stukadoorswerk genoemd, is een gladde laag en kan worden voorzien van een verflaag. Deze afwerking is een populaire keuze omdat het er erg strak uitziet. Wanneer er stucwerk aangebracht moet worden in de nieuwbouw, adviseren we altijd om te kiezen voor een pleisterwerk afwerking. De achterliggende reden hiervoor is dat
er bij eventuele scheurvorming het gemakkelijk hersteld kan worden.

Buiten stucwerk:buiten stucwerk

Buiten stucwerk is beschikbaar in alle soorten afwerkingen zolang deze cement gebonden zijn. Dit is vanwege het feit dat het buiten stucwerk of pleisterlaag tegen vocht bestand zal moeten zijn.

 

Spackspuiten:spackspuitwerk

Spackspuitwerk is een vrij harde korrel (ongeveer 2 mm dik) die wordt aangebracht met de spackspuit. Spackspuitwerk is gevoelig voor eventuele beschadigingen en is niet zo makkelijk te repareren.

 

Leemstuc:leemstuc

Leemstuc is een volledig gemaakt stukwerk van natuurlijke materialen. De volgende materialen zijn altijd verwerkt in leemstuc: zand, leem en water. Daarnaast worden er nog andere bestandsdelen toegevoegd om het gewenste resultaat te bereiken, denk hierbij bijvoorbeeld aan stro of zaagsel. Het voordeel van leemstuc is dat het vochtregulerend werkt. Het neemt warmte op en is instaat om het lang vast te houden en af te geven. Bovendien dempt het geluiden van buitenaf.

Na het stucwerk kunnen we ook voor u behangen of schilderen. We zijn inzetbaar voor diverse klussen!

Kies voor Poolse Bouwfirma

Poolse Bouwfirma is het betrouwbare bedrijf, niet alleen voor stucwerk, maar voor alle klussen in en rondom uw huis. Zoals metselwerk en en tegelwerk. Ons team bestaat uit vakmannen die specialist zijn op diverse gebieden. We werken efficiënt waardoor de klus niet alleen snel uitgevoerd wordt, maar ook nauwkeurig! Vraag nu uw offerte voor stucwerk aan!