Tegelwerk

Schakel ons in voor het leggen van diverse tegelwerk! Het is een mooie en praktische oplossing voor de inrichting van uw woning. Ook vindt u tegelwerk in tuinen en op straat. Onze vakmensen zijn niet alleen gespecialiseerd in tegels zetten maar ook in bestrating. Bovendien is het mogelijk om door ons tegelwerk te plaatsen in uw tuin. Denk hierbij aan paden of uw tuin te betegelen. We zijn een all-round bouwbedrijf!

Tegels zetten

Voor tegels zetten bent u bij Poolse Bouwfirma aan het juiste adres! Tegels zetten valt onder een van onze vele specialiteiten.
Ze zijn een mooie en praktische oplossing voor de inrichting van uw woning. Vaak is tegelwerk te vinden in ruimtes waar het snel vochtig wordt. Denk hierbij aan de badkamer, keuken of wc. Het voordeel van tegels is dat ze goed tegen vocht kunnen, bovendien zijn ze zeer hygiënisch. Ze vereisen weinig onderhoud en gaan lang mee. U heeft de keuze uit diverse vormen, kleuren en structuur. We kunnen de tegels zetten in diverse legpatronen. Wij werken met keramische tegels of natuursteen. U heeft de mogelijkheid om in de hele ruimte tegels te zetten, of een gedeelte ervan. In de badkamer kunnen we bijvoorbeeld de douchewand betegelen. Dit zorgt voor een mooie uitstraling!
Voor vloertegels raden we een PEI-waarde van minimaal 3 aan. De PEI-waarde geeft de slijtweerstand aan. We bieden u uitstekend tegelwerk aan tegen een scherpe prijs. Bovendien streven we naar een snelle maar goede afwerking van de klus!

 

Tegelwerk in de tuin

Wilt u graag tegels in uw tuin? Wij kunnen het voor u regelen! We kunnen de hele tuin betegelen, of slechts een gedeelte ervan. Het is ook mogelijk om alleen een looppad te creëren. De sfeer van uw voor- of achtertuin wordt grotendeels bepaald door uw bestrating. Wij helpen u graag met uw tuin de uitstraling te geven die u wenst!

tegelwerk

Keramische tegels

Keramische tegels hebben weinig onderhoud nodig en zijn goed bestand tegen chemische producten. Ze voelen wel koud aan en krassen vallen eerder op. Doordat de tegels op hoge temperatuur gebakken zijn, kan er geen vuil tussen de tegels nestelen. Tijdens de productie van keramische tegels kan er afwijkingen ontstaan op gebied van afmeting, vlakheid en kleur. Daarom staat de gradatie op de verpakking van de tegels.
Als u zekerheid wilt hebben dat de tegels goed op elkaar aansluiten en zo min mogelijk verschillen, dan is het verstandig dat u kies voor 1ste keus tegels. Keramische tegels beschikken over een PEI-waarde. Deze waarde geeft de slijtweerstand aan.

 

tegels

Natuursteen

Natuursteen komt uit de natuur en wordt in de fabriek op maat gesneden. Wanneer u kiest voor natuursteen is er eerder kans op onvolmaaktheden. Want elke steen is anders. Het geeft een mooie en luxe uitstraling in uw woning. Het is belangrijk dat de natuursteen goed is afgewerkt voor de ruimte waarin ze gelegd worden.
Door de tegels goed te onderhouden kunnen ze erg lang mee. Als u de juiste natuursteensoort heeft gekozen, heeft u niet veel meer onderhoud dan andere materialen. Echter hebben sommige natuurstenen meer bescherming nodig dan andere soorten. Dit zijn vooral natuurstenen met een lichte kleur, natuursteen met een dof of ruw afgewerkt oppervlak en kalkhoudende stenen. Wanneer u ze schoonmaakt, houdt er rekening mee dat natuursteen tegels gevoelig zijn voor zuren en chemische producten. Als u natuursteen een risico vind voor u in huis, dan zijn keramische tegels met een natuurstenen-uiterlijk een goede oplossing.

De meest bekende natuurstenen zijn:

  • Leisten
  • Hardsteen
  • Kalksteen
  • Kwartsriet
  • Graniet
  • marmer

Naast tegels zetten kunnen we ook laminaat of parket leggen voor u. Ook verrichten we andere werkzaamheden op gebied van interieur of renovatie.

Kies voor Poolse Bouwfirma

Poolse Bouwfirma is het betrouwbare bedrijf, niet alleen voor tegelwerk, maar voor alle klussen in en rondom uw huis. Zoals stucwerk en parket of laminaat leggen. Ons team bestaat uit vakmannen die specialist zijn op diverse gebieden. We werken efficiënt waardoor de klus niet alleen snel uitgevoerd wordt, maar ook nauwkeurig! Vraag nu uw offerte voor tegelwerk aan!