U kunt bij ons terecht voor alle timmerwerkzaamheden in en rond uw huis! Onze Poolse medewerkers zijn vakmannen en specialist op hun werkgebied. We hebben jarenlange ervaring met diverse opdrachtgevers. We zijn een all-round Pools bouwbedrijf! Hierdoor kunnen we een grote diversiteit aanbieden in timmerwerk zoals:

Daken
Onze dakwerkers kunnen voor u een compleet nieuw dak bouwen of renoveren. Bovendien zijn we ook gespecialiseerd in (rieten)dakbedekking.

 

Dakkapellen
Een dakkapel maakt het mogelijk om van de zolder een extra kamer te maken. Ook bij de dakkapel plaatsen we kozijnen en de door u gekozen ramen.

 

Kozijnen, ramen en deuren
We kunnen voor uw kozijnen op maat maken of importeren uit Polen. Ze zijn van goede kwaliteit. En worden snel en vakkundig gemonteerd. Naast kozijnen kunnen we ook diverse (dakramen) voor u monteren.

 

Veranda’s en overkappingen
Onze bouwvakkers houden zich ook bezig met constructiewerkzaamheden. Ze zijn in staat om diverse veranda’s en overkappingen te bouwen. We vinden het belangrijk dat het aansluit bij uw wensen en de stijl van het huis. Ze kunnen een volledig dichte dak hebben, van glas of een combinatie van beide. Een overkapping kan als verlengstuk dienen van uw woning. U kunt het gehele jaar genieten van uw tuin en de leefruimte vergroten.

renovatie woningen

Trappen
We kunnen voor u allerlei soorten trappen maken. Een rechte trap, draaitrap, trap met een bordes etc. De trap wordt afgewerkt, geschilderd en gelakt door echte vakmensen.

 

Aan- en uitbouw
Aanbouw is een constructie die tegen de woning aan wordt gebouwd. Een voorbeeld hiervan is een garage of serre. Je spreekt van uitbouw wanneer je een bestaande ruimte vergroot. Bijvoorbeeld wanneer je de woonkamer gaat uitbreiden of de keuken. Onze bouwvakkers zorgen voor een stevige constructie die voldoet aan uw wensen.

 

Nieuwbouw
We bouwen ook nieuwbouw. We bouwen dan een geheel nieuwe woning. Ook stellen we modulaire huizen samen. De modules zijn samengesteld in de fabriek. Vervolgens worden ze gemonteerd door onze vakmensen. Het monteren gebeurd op locatie.

 

Renovatie
We nemen ook renovatieprojecten aan. U kunt ervoor kiezen om een gedeelte van uw woning te renoveren, of de gehele woning.

renovatie

Kies voor Poolse Bouwfirma

Poolse Bouwfirma is het betrouwbare bedrijf, niet alleen voor timmerwerk, maar voor alle klussen in en rondom uw huis. Zoals tegelwerk of renovatie/verbouw van daken. Ons team bestaat uit vakmannen die specialist zijn op diverse gebieden. We werken efficiënt waardoor de klus niet alleen snel uitgevoerd wordt, maar ook nauwkeurig! Vraag nu uw offerte voor timmerwerk aan!